Oblikovanje logotipa 2018-01-31T16:49:16+00:00

Iščeš unikaten simbol, ki bo predstavljal tvoje podjetje?

 Oblikujemo profesionalen logotip, ki te bo naredil prepoznavnejšega in te dvignil nad konkurenco!

Za podjetje Marketin.si smo se odločili, ker so nam bili všeč logotipi, ki so jih ustvarili za druga podjetja in zaradi dejstva, ker imajo možnost neomejenih popravkov. Cenovno ugodna in strokovna storitev,upoštevali so naše želje, zato jih definitivno priporočamo!

Jure Dolinar, Dolly d.o.o.
 • 4 unikatni koncepti

 • neomejeno popravkov

 • garancija na zadovoljstvo

Oddaj povpraševanje

Pred leti sem bil na istem …

Bilo je že kar nekaj let nazaj, ko sem za nek projekt potreboval logotip. Mislil sem, da bom primernega oblikovalca našel še isti dan, ker se mi je malo mudilo, a kako sem se motil!

Sem bil prezahteven? Dvomim, kajti želel sem le najti kreativca, ki bo odziven in ugoden. Vsako podjetje ali projekt pač ne potrebuje logotipa za 500€ in več, kot nekateri zelo radi poudarjajo.

V zmešnjavi vseh ponudb sem brskal in brskal, a bilo je kot da bi iskal iglo v senu. Ali mi niso ustrezale reference, ali sem bil za njih le številka ali pa so imeli zasoljene cene, ki so celo presegle proračun celotnega projekta.

In ne le to, imel sem še druge skrbi kot npr. “mi bodo naknadne popravke zaračunali?”, “ali sploh prejmem vektorski format?”, “kaj če mi logotip ne bo všeč?” …

Morda pa sem res bil prezahteven, a vseeno odločen, da najdem rešitev – pa če jo bom moral narediti sam. In točno to sem tudi storil. Ker sem iz lastnih izkušenj točno vedel kaj podjetnik išče in potrebuje, je bilo tudi ponudbo oblikovati otročje lahko.

Našel sem super oblikovalca, s katerim sodelujem še danes. Jaz sem prevzel marketing, vodenje projektov in skrb za srečne stranke, oblikovalec pa seveda svojo obrt. Kasneje sva v ekipo povabila še programerja in ponudbo razširila na izdelavo učinkovitih spletnih strani, tako da lahko nudimo vse pod eno streho.

A v čem smo tako posebni in drugačni od ostalih? Kot si lahko videl že zgoraj, nudimo neomejeno popravkov in garancijo na zadovoljstvo. Po izjemno ugodni ceni. Zelo preprosto, kajne?

Kaj to pomeni zate?

•  Logotip dodelujemo, dokler ne boš 100% zadovoljen.
•  Če ti niti en koncept ne bo všeč, ti vrnemo ves denar!

Da, tako zelo verjamemo v svoja znanja, da smo
pripravljeni nuditi nepremagljivo garancijo in delati na logotipu dokler bo potrebno!

REFERENCE

Oddaj povpraševanje

POPOLNA GARANCIJA

Če z nobenim izmed pripravljenih konceptov logotipa ne boš zadovoljen, ti vrnemo ves denar, brez vprašanj! Kaj lahko izgubiš?

POGOSTA VPRAŠANJA

Ali lahko logotip poljubno povečam ali postavim na poljubno ozadje? 2018-01-28T19:47:41+00:00

Vsekakor! Logotip prejmeš tudi v vektorskem formatu, ki omogoča poljubno povečavo (za plakate, table …) ali pa postaviš na poljubno ozadje.

Kako dolgo traja, da dostavite prve koncepte? 2018-01-28T19:47:48+00:00

Običajno prve koncepte pripravimo v 4-5 delovnih dneh, včasih pa zaradi gneče traja kakšen dan več, vendar največ 7 dni.

Kaj vse dobim v paketu oblikovanja logotipa? 2018-01-28T19:48:06+00:00

Ob zaključku prejmeš končne datoteke v formatih .JPG,.PNG,.PDF in .AI, po želji pa še .PSD.

Kaj dobim v paketu CGP? 2018-01-28T19:48:12+00:00

Paket celostne grafične podobe poleg logotipa vsebuje tudi oblikovanje vizitke, dopisa in štampiljke.

Kaj vse prejmem v največjem paketu CGP+spletna stran? 2018-01-28T19:51:42+00:00

Poleg oblikovanja logotipa, vizitke, dopisa in žiga prejmeš tudi postavitev spletne strani. Poleg tega ti zraven podarim še domeno in enoletno gostovanje!

Kako vas najlažje kontaktiram? 2018-01-28T19:52:49+00:00

Piši nam tukaj ali pa me pokliči na 051-369-955!

Logotip že imam, želim pretvorbo v vektorski format. 2018-01-28T19:51:48+00:00

Predlagam, da mi na info@marketin.si pošlješ datoteko logotipa in poslal ti bom ponudbo s točno ceno storitve.

MNENJA NAŠIH STRANK

Sprva sem bil skeptičen, če bi izdelavo logotipa prepustil neznani firmi, a me je rezultat resnično prijetno presenetil. Nad svojim novim logotipom sem navdušen!

Marko M., prevozništvo M
Redko naletiš na podjetje, ki se tako trudi za svoje stranke. Celoten proces je bil hiter in na nivoju, vse je bilo kot dogovorjeno – kvaliteta, prijaznost in v roku! Z logotipom in spletno stranjo sem tako več kot zadovoljen in že vidim prve rezultate. PRIPOROČAM!
Rok B., Rok Bevk. s.p.
Priznam, da me je na začetku skrbelo kaj se bo zgodilo, če z oblikovalcem ne bova prišla skupaj, a je bil strah resnično zaman. Komunikacija je potekala na visokem nivoju, odzivnost izjemno hitra, izdelek pa točno takšen, kot sem ga želel. Priporočam vsem, ki želijo kvaliteten, a ugoden izdelek.
Igor Petkovec
Prijaznost, odgovornost, kvaliteta in odzivnost! To so vrednote, ki jih ta ekipa ima. Odlični ste, z veseljem se bomo še kdaj vrnili k vam po nasvet in naročilo. Hvala vam.
Petra Marc, GHL d.o.o.

OBLIKOVANJE LOGOTIPA

Kaj vsebuje vsak paket?

 • 4 različni koncepti

 • neomejeno popravkov

 • garancija na zadovoljstvo

 • vektorski format

Logotip

99
 • oblikovanje logotipa

CGP

189
 • oblikovanje logotipa
 • oblikovanje vizitke, dopisa, žiga

CGP + spletna stran

299
 • oblikovanje logotipa
 • oblikovanje vizitke, dopisa, žiga
 • postavitev spletne strani
 • domena in gostovanje!