Pogoji poslovanja


1. Splošno
Ti splošni pogoji poslovanja veljajo za prodajo storitev, objavljenih na spletni strani www.marketin.si in www.mojlogo.si, spletnih straneh podjetja
Martin Frelih s.p. (v nadaljevanju podjetje)
Godovič 54a
5275 Godovič
Telefon: 051369955
E-mail: info@marketin.si

Splošni pogoji so objavljeni na spletni strani, zato se šteje, da je vsak potrošnik, ki pregleduje vsebino in naroča storitve, seznanjen z njihovim celotnim besedilom.

Potrošnik ob oddaji naročila ter izvedbi plačila tudi izrecno potrjuje, da je s temi pogoji v celoti seznanjen.


2. Naročanje storitev
Na spletnih straneh podjetja lahko storitve naročite na naslednji način:

Preko povpraševalnega obrazca na strani

Izpolnite povpraševalni obrazec na strani in tako oddate neobvezujoče povpraševanje. Po dogovoru preko emaila vam pošljemo predračun in ko ga poravnate, je naročilo oddano in s tem se tudi strinjate s pogoji poslovanja.

Klic

Pokličete na številko 051-369-955 in ustno oddate naročilo, ki ga dokončamo preko emaila.


3. Plačilo
Naročene storitve plačate na naslednji način:

1. Plačilo po predračunu preko spletne banke (UPN obrazec) - iz vašega bančnega računa na naš bančni račun

Storitve plačate preko svoje spletne banke, pri čemer vam banka zaračuna provizijo za plačilo UPN naloga po svojem veljavnem ceniku;

Za pravne osebe veljajo enaki pogoji naročanja in plačila storitev.


4. Odstop od naročila in vračilo kupnine

Za storitev oblikovanja logotipa nudimo garancijo na zadovoljstvo, ki obljublja vračilo denarja pod naslednjimi pogoji:

1. Garancija velja 14 dni od plačila predračuna. Če z oblikovanim logotipom ne boste zadovoljni, nam to pisno sporočite 14 dni od plačila na info@marketin.si in v roku 14 dni vam bomo vrnili celotno kupnino oblikovanja logotipa.

2. Po potrditvi končnega izgleda logotipa, se šteje, da garancija ni več veljavna, saj je oblikovanje zaključeno.

3. Predplačila ali celotnega plačila za druge storitve ne vračamo, razen, če smo dogovorjeni drugače.

5. Piškotki in oglaševanje

V osnovi marketin.si in mojlogo.si uporabljata lastne piškotke, v katerih shranjuje informacije o tem, katere strani uporabnik obišče in spremeni vsebino spletne strani glede na vrsto brskalnika ali glede na druge informacije, ki jih pošlje uporabnik preko brskalnika.

S pomočjo piškotkov tržimo tudi našo ponudbo preko različnih spletnih oglaševalskih mrež, od katerih uporabljamo tudi storitev »Remarketing« podjetja Google in Facebook. Ta storitev nam omogoča prikazovanje oglasov naše ponudbe na različnih spletnih straneh, in sicer tudi točno določenim uporabnikom, na podlagi piškotkov, ki so jih obiskovalci dobili ob obisku spletnih strani marketin.si in mojlogo.si.

Piškotki tretjih strani se na vaš računalnik naložijo ob privoljenju. To je ob sprejemu pogojev poslovanja, v postopku naročanja storitev, reševanja anket in sodelovanja v nagradnih igrah.

Od prikazovanja specifičnih oglasov oglaševalske mreže Google Display Network se lahko odjavite s klikom tukaj. Več si o samem oglaševanju in zbiranju podatkov preko Googla lahko preberete tukaj. Vsi podatki, pridobljeni na opisan način, so z naše strani uporabljeni za t.i. »remarketing« oziroma ponovno trženje.

Piškotke lahko tudi onemogočite
Nastavitve za sprejemanje piškotkov lahko urejate v vašem brskalniku. Več informacij dobite na spodnjih straneh:
Chrome
Firefox
Interne Explorer 9
Internet Explorer 7 in 8
Opera (stran v angleškem jeziku)
Safari (stran v angleškem jeziku)


6. Storitve

Pogoj za naročilo je predplačilo celotnega ali polovičnega zneska storitve. Ko je oblikovanje zaključeno, se poravna še preostali del, nato pa podjetje stranki dostavi vse končne datoteke preko elektronske pošte. Naknadni popravki se dodatno zaračunajo po veljavnem ceniku.

Paket LOGOTIP (cena 89 EUR) vključuje oblikovanje logotipa. V ceno so vključeni 4 koncepti in neomejeno popravkov. Več o popravkih v točki 7. Logotip prejmete preko elektronske pošte v formatih .PDF, .PNG, .AI, .JPG. Cena vključuje eno različico logotipa, dodatne različice se doplača po dogovoru.

Paket CGP - celostna grafična podoba (cena 189 EUR) vključuje oblikovanje logotipa, vizitke, dopisa in žiga. V ceno ni vključena fizična izdelava izdelkov. Logotip prejmete preko elektronske pošte v formatih .PDF, .PNG, .AI, elemente CGP pa v formatu .PDF.

Paket logotip + spletna stran (cena 299 EUR) oziroma imenovan tudi paket START, vključuje oblikovanje logotipa ter spletne strani.

Postavitev spletne strani vključuje postavitev spletne strani v barvah podjetja ter vnos vsebine. Vnos vsebine je omejen na 10 A4 listov. Omejitve vsebine sicer na spletni strani ni, po želji jo lahko dodajate ali urejate sami. Spletna stran vsebuje osnovne funkcije, kot so galerija, kontaktni obrazec in zemljevid. Ne vsebuje pa naprednih, kot so spletna košarica, napredni iskalnik, večjezičnost in podobnih.

Paket logotip + napredna spletna stran ali trgovina (cena 499 EUR) oziroma imenovan tudi paket PREMIUM, vključuje oblikovanje logotipa ter naprednejše spletne strani ali trgovine.

Postavitev spletne strani vključuje postavitev spletne strani v barvah podjetja ter vnos vsebine. Vnos vsebine je omejen na 10 A4 listov. Omejitve vsebine sicer na spletni strani ni, po želji jo lahko dodajate ali urejate sami. Spletna stran vsebuje osnovne funkcije, kot so galerija, kontaktni obrazec in zemljevid. Prav tako vsebuje funkcionalnosti spletne trgovine, ne vključuje pa vnosa izdelkov in vgradnje povezav z računovodskimi sistemi, bankami, poštami ali dostavnimi podjetji ter plačilnimi procesorji. V ceni je vključena blagajna z možnostjo plačila preko Paypala (kreditne kartice) in plačila po povzetju.

Stranka je po naročilu dolžna dostaviti vse vsebine, ki jih želi objaviti na spletni strani ali drugje.

Običajna cena oblikovanja: 19 EUR / uro


7. Popravki

Nudimo neomejeno popravkov koncepta logotipa, kar pomeni, da logotip dodelujemo dokler stranka ne potrdi željenega izgleda. Omenjena storitev popravkov velja do 90 dni od naročila, nato se storitev tretira kot zaključena. Ko je logotip enkrat potrjen, se možnost popravkov zaključi in zaračuna po običajni ceni oblikovanja.

8. Varovanje podatkov

Vaši osebni podatki bodo skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Podatki, pridobljeni ob vpisu na novice, prejetju naročila, tudi nepotrjenega oziroma nedokončanega (opravljeno le oddano povpraševanje preko kontaknega obrazca), nagradnih igrah in anketah, bodo uporabljeni za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, reklamacij ter ostale potrebne komunikacije med vami in podjetjem.

Vsi osebni podatki, tudi tisti, ki so bili pridobljeni izključno za namen trženja, se v podjetju hranijo za nedoločen čas oziroma do izrecne pisne zahteve za izbris.

Računi oziroma pogodbe se hranijo na sedežu podjetja Martin Frelih s.p., Godovič 54a, 5275 Godovič. Stranka lahko kadarkoli na pisno željo prejme duplikat računa oziroma pogodbe.

V kolikor boste izrazili željo, da ne želite prejemati informativnih materialov in reklamnih sporočil, bomo to brezpogojno upoštevali.

Martin Frelih s.p.
Godovič 54a
5275 Godovič

Godovič, 22.1.2017